Квартири бізнес класу: комфорт і доступність

На сучасному ринку нерухомості все частіше і частіше зустрічаються так звані квартири бізнес класу. Що вони собою являють? Бізнес клас - це золота середина між квартирами кінця XX століття і сучасними еліт.

Двокімнатні квартири в Чернівцях бізнес класу - це гарне технічне оснащення будинку, власна інфраструктура, престижний район і сучасне планування самої квартири.

Як з'явилися квартири бізнес класу?

Історія появи такого сегмента нерухомості, як квартири бізнес класу, сягає своїм корінням в недалекі дев'яності роки минулого століття, коли Типове житло того часу вже перестало влаштовувати людей. Спочатку стало з'являтися житло підвищеної комфортності, яке з часом переросло в квартири бізнес класу. Для обласних центрів і периферії різний бізнес клас, тому однозначних критеріїв оцінки немає. Як правило, на престижність будинку впливає, по-перше, його місце розташування, по-друге, технічне оснащення, по-третє, впорядкованість прибудинкової території.

Якщо докладніше зупинитися на кожному з перерахованих вище пунктів, то місце розташування будинку являє собою елітний район міста. Це може бути центральна частина населеного пункту або інший комфортний, екологічно чистий район. Комфортабельності квартири залежить від рівня оснащеності будинку. Це і безшумні ліфти, і якісна сантехніка, і сучасна система подачі води, поліпшене енергозбереження та кондиціонування, і багато інших бонусів, які людина отримує при покупці квартири бізнес класу. Не останню роль відіграє і красива, обладнана прибудинкова територія, тому що наявність дитячих майданчиків, спеціалізованих стоянок для автомобілів в рази полегшує життя всіх мешканців новобудови з квартирами бізнес класу.

 

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А