Придбання квартири алгоритм дій

Покупка квартири - це один з самих надійних та вигідних способів вкладення грошей. І неважливо, відбувається ця покупка для проживання або просто на майбутнє.

Але людям, які стикаються з цим питанням вперше, слід звернутися за допомогою до юриста, який зможе перевірити законність угоди і всіх супутніх документів, якщо мова йде про покупку житла на вторинному ринку. 

Придбання квартири у власника: як діємо?

В даному випадку покупка квартири, алгоритм дій наступний:

  • перевірка власника. Чи справді він має право на подібні заходи;
  • тестування майна на предмет того, яким чином воно купувалося;
  • переговори;
  • укладення договору купівлі-продажу.

Як бачимо, покупка квартири без посередників реальна, але клієнту потрібно розбиратися в багатьох правових нюансах, тому, можливо, покупка квартири без ріелтора - це не дуже гарна ідея.

Квартира від забудовника: алгоритм дій

Якщо має бути купівля квартири у забудовника і оформлення документів, то тут трохи інша ситуація і потрібно звертати увагу на інші моменти, щоб звести до мінімуму існуючі ризики. А їх достатньо: договір, має на меті не покупку нерухомості, а лише майнове право; подвійний продаж, і багато інших підводних каменів, які супроводжують покупку житла, тому до цього питання слід підійти зі знанням справи - це, по-перше, а по-друге , вибирати не варіант дешевше, а надійну компанію-забудовника.

Що ж стосується можливостей для клієнта, то такі моменти, як покупка квартири без згоди чоловіка або покупка квартири без прописки потрібно дізнаватися у юриста, тому що в цих питаннях існує багато неточностей і двозначних моментів, в яких без фахівця розібратися неможливо.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А