Сучасні новобудови

Жити в новобудові - це значить бути власником абсолютно нового житла, в якому ще ніхто не жив. Мати можливість все зробити по-своєму, а не переробляти з того, що є.

А чого тільки вартий красивий упорядкований двір, сучасний під'їзд та інші моменти, якими відрізняються сучасні новобудови.

Квартира від забудовника: ступінь надійності угоди

Прийнявши рішення купити квартиру в сучасній новобудові, не слід забувати про те, що в нашій країні ще не достатньо забезпечена прозорість первинного ринку до такої міри, що можна давати якісь гарантії. Деякі кроки вже робляться, наприклад, ведеться моніторинг ринку столичних новобудов, але вони ще зовсім невпевнені, тому покупцеві потрібно самостійно себе убезпечити від шахраїв. І перше - це звертати увагу не на вартість квартири, а ретельно вибирати компанію-забудовника, ознайомитися з її діяльністю в минулому, планами на майбутнє. Аналіз благонадійності, проведений за такими пунктами, допоможе пролити світло на ту чи іншу компанію, яка пропонує купити сучасну новобудову. Перше - це зробити оцінку обраної компанії на ринку нерухомості: як довго вона функціонує, обсяги зданого в експлуатацію житла, дотримання обіцяних термінів завершення будівництва, плани на майбутнє. Друге - це сума боргу перед бюджетом міста, тому що кожен забудовник повинен внести певну суму в бюджет міста на розвиток інфраструктури. Ідеальний варіант - це повна відсутність заборгованості або ж постійне зменшення її суми. Третій важливий момент - це статус землі, на якій планується будівництво, тому що ділянка може бути орендованою або знаходиться у власності забудовника. І останнє, звичайно ж, уважно читати договір, що дає покупцеві певні гарантії, але слід зауважити, що вони тільки на папері, і якщо у забудовника починаються фінансові труднощі, то ніяка печатка не гарантує отримання квартири.

Виходячи з вищесказаного вихід один: купити сучасну новобудову в Чернівцях у надійної компанії, навіть якщо це обійдеться трохи дорожче, ніж ті, які пропонують компанії, що недавно з'явилися на горизонті забудовники. Їм ще належить заслужити довіру покупців.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

( Леся )

( Олена )

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А