Переваги двокімнатних квартир в новобудовах

Придбання квартири - це завжди відповідальний крок, так як дана угода - це не просто покупка житла, але і один з кращих способів збереження фінансів.

На сьогоднішній день багато покупців нерухомості в Чернівцях віддають свою перевагу саме двокімнатних квартирах в новобудовах, хоча і однокімнатні при цьому продовжують залишатися в попиті.

 

Чому саме двокімнатні?

 

На це є цілий ряд причин, і ось кілька з них:

 

  • Ціна. Різниця між вартістю однокімнатної і вартістю двокімнатної квартири має зовсім невеликий розрив, а ось сам рівень комфорту вже набагато вищий.
  • Велика родина. Якщо вона складається хоча б з трьох осіб - то питання про придбання однокімнатної квартири оголошується закритим, адже мова йде вже про присутність відокремлених приміщень, яких у «одинички» не вистачає. Якщо самотні люди, або навіть молоді пари ще можуть якось поміститися в даному житлі, то сім'я, в якій є хоча б одна дитина, робить свій вибір на користь двокімнатної квартири.
  • Перспективне інвестування. Ціни на нерухомість постійно зростають, тому вигідно продати двокімнатну квартиру через кілька років не складе великих труднощів.

 

Отже, в новобудові кожен може підібрати для себе житло саме під свій дохід, і двокімнатна квартира в Чернівцях може бути як економ, так і бізнес класу. Природно, ціни на такі квартири трохи вищі, ніж на вторинне житло, однак варто врахувати, що старі квартири з часом потребують капітального ремонту, а то і реконструкції, а це тягне за собою величезні витрати. До слова, якщо подивитися з іншого боку - то сучасний житловий комплекс - це дуже навіть вигідно.

 

Виходячи з цього, 2-кімнатна квартира в Чернівцях - це хороше вкладення грошей в відмінне житло, яке при необхідності можна красиво перепланувати. До того ж, дизайнери беруться за перепланування такого житла з особливим задоволенням, адже в ньому є де розвернутися, і дизайн проходить досить швидко. Але головне, при правильному підході практично будь-яку двокімнатну квартиру з легкістю можна переробити в трикімнатну.

 

Тому, якщо виникає питання про придбання нового житла, то без сумнівів, найкращим, і більш зручним варіантом є саме двокімнатні квартири, які ідеально підходять сім'ям, що складаються з 3-4 чоловік.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

( Олена )

( Леся )

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А