Трикімнатні квартири в Чернівцях

Чернівці - це дійсно дуже красиве місто з унікальною старовинною архітектурою, проте навіть новобудови тут є дуже красивими, унікальними. Мрія багатьох - залишитися в цьому місті назавжди, тому немає нічого дивного в тому, що нерухомість тут користується величезним попитом.

Так, чудовою нагодою вирішити житлове питання є придбання квартири від забудовників, які пропонують різні варіанти житла з можливістю перепланування на стадії будівництва. Але абсолютно кожен може створити комфортні умови проживання сім'єю і в уже готових будинках. До слова, для того, щоб чітко розмежувати особистий простір для кожного члену родини, і надати кожному члену сім'ї комфортні умови, найкраще купувати трикімнатну квартиру.

 

Трикімнатна квартира в Чернівцях - це відсутність обмежень в розміщенні меблів, тому власники такого житла можуть втілювати всі свої найсміливіші ідеї в реальність. У такій квартирі немає почуття задухи або тісноти, адже повітря, в прямому і переносному значенні, вистачає всім. Для сім'ї даний варіант є більш ніж просто хорошим.

 

Ну а що стосується інвесторів, які вкладають свої гроші в майно, то 3-кімнатна квартира в Чернівцях не дуже добре підходить для інвестування. Продати її потім важче, ніж двокімнатну, або ту ж однокімнатну, та й здаються такі квартири не досить часто, адже знімають їх зазвичай студенти і молоді сім'ї, яким краще в тісноті, та не в образі. Проживаючи в трикімнатній квартирі, потрібно бути готовим до того, що плата за комунальні платежі буде значно вище, ніж за апартаменти, які мають меншу площу. Однак, якщо в житлі індивідуальне опалення, та ще й електричне - то питання не є настільки проблемним.

 

До слова, потенційних покупців приваблюють найрізноманітніші варіанти, однак, як уже говорилося, якщо сім'я велика, і складається з трьох, а то й більше людей, то трикімнатна квартира - це вже необхідність, в якій собі складно відмовити. Втім, якщо подивитися на ціни, то "трійка" коштує не набагато дорожче двокімнатної квартири, проте комфортабельність і зручності вже на зовсім іншому, кращому рівні.

І до того ж, вкладаючись в житло, абсолютно кожен може бути повністю впевненим у своєму завтрашньому дні, і стабільному майбутньому.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А