Як облаштувати однокімнатну квартиру для сім'ї з дитиною

Створивши власну сім'ю, молоді люди намагаються купити окрему квартиру, щоб самостійно вити в ній гніздечко, але часто так трапляється, що грошей вистачає на те, щоб купити лише однокімнатну.

Одна-єдина кімната повинна буде служити і спальнею, і вітальнею, і дитячою, тому наданий простір необхідно раціонально облаштувати. Постаратися зробити все для того, щоб кожен член сім'ї мав особистий простір, хоча б саме мінімальний, особливо, якщо мова йдеться про дитину.

Облаштування зони відпочинку для дитини

Найменший мешканець обов'язково повинен мати власний куточок для відпочинку і проведення дозвілля, в якому потрібно передбачити ліжечко, письмовий стіл, стелаж для речей та іграшок. Вибираючи інтер'єр і меблі, слід враховувати наступне:

  • вік дитини, тому що кожен з періодів дорослішання має свої особливості, а відповідно, і потреби. Наприклад, для малюка дошкільного віку немає необхідності купувати письмовий стіл, а краще передбачити шафку або полку для іграшок;
  • площу кімнати;
  • висоту стель;
  • розташування вікон і дверей.

Від перерахованих вище пунктів буде залежати вибір меблів та інтер'єру в загальному.

Що стосується самого оформлення кімнати, то слід ретельно продумати і розробити дизайн, вибрати матеріали для оздоблення, а потім приступати до втілення задуманого в реальність з урахуванням особливостей оздоблення малогабаритної квартири. По-перше, використання виключно світлої колірної гами, що візуально збільшує простір, а також не слід нагромаджувати багато відтінків. По-друге, меблі - компактні і функціональні. Ідеальним рішенням будуть багатоярусні ліжка або шафи трансформери, які замінять в нічний час спальні місця.

Як бачимо, купуючи однокімнатні квартири в Чернівцях або в будь-якому іншому місті, не варто переживати з приводу того, що родині буде некомфортно там перебувати, тому що сучасні технології дозволяють облаштувати будь-яку квартиру на свій розсуд.

 

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А