Купівля власного житла в місті

Квартира з євроремонтом

Сімейний побут - це рутина, яка представляє собою щось набагато важливіше, ніж це здається на перший погляд. Молоді сім'ї часом бояться вступати в офіційний шлюб саме в страху подальшої відповідальності, проблем і безлічі майбутніх найважливіших рішень. Однією з головних проблем кожної молодої сім'ї є придбання власної житлоплощі і подальше її облаштування.

Кожна сучасна сім'я, яка тільки починає пошуки відповідного житла і поки тільки в планах малює собі облаштування свого власного сімейного гніздечка, думає, що це обов'язково повинна бути квартира з євроремонтом, бажано в новобудові і, звичайно ж, в кращій частині міста. Але як тільки молода пара починає знайомство з ціновими категоріями подібного житла, їх планка часто поступово починає знижуватися, а настрій стає більш песимістичним.

 

Високі ціни на новомодні квартири частково виправдані - сучасні житлові комплекси споруджуються з урахуванням всіх необхідних і незначних деталей - красиве, сучасне оформлення фасаду будівлі, простора площа перед під'їздом, місця для парковок, дитячий майданчик, невеличкий сквер (часто з фонтанами, декоративними елементами та іншими дизайнерськими вигадками), магазинчики чи невеликі торгові лавки, а також багато іншого. Всі ці дрібниці істотно впливають на вартість квартир, при цьому часто непотрібні самим мешканцям.

 

Що ж стосується районів міста - природно, що житло в центрі значно дорожче квартири на околиці. Але навіть, якщо ми говоримо про відносно невелике місто, житлова площа в віддаленому від центру районі не буде доступною кожному. Так, наприклад, квартира з євроремонтом в Чернівцях не значно поступається в ціні аналогічної в більшому обласному центрі - у Львові, Тернополі чи Івано-Франківську. Так що ж в такому випадку залишається молодій сім'ї, яка не має матеріальної можливості для такої покупки? Багато беруть житло в довгостроковий кредит, але переважна більшість з них вважає за краще жити на знімній квартирі, гріючи себе тільки мріями, які можливо і здійсняться, але тільки в далекому майбутньому.

 

Купівля власної нерухомості - це не просто відповідальний і важливий крок, але і величезні матеріальні витрати, які в деяких випадках можуть бути просто невиправданими. Тому перш, ніж зважитися на такий крок, кожна пара повинна зважити всі «за» і «проти», розглянувши всі інші варіанти свого подальшого спільного існування.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А