Ціна однокімнатної квартири: від чого залежить

Підшукуючи квартиру для покупки, багато хто дивується, чому такі різні ціни.

Вартість однокімнатної квартири в Чернівцях залежить від багатьох факторів, наявність або відсутність яких може в рази підвищувати або знижувати вартість житла.

Фактори, що впливають на вартість квартири

Перше, на що покупці звертають увагу - це місце розташування будинку. Як правило, в центрі квартири набагато дорожче, ніж на околиці, тому що престижність і благополуччя району, інфраструктура, наявність медичних установ, дитячих садків, шкіл, супермаркетів має для покупця величезне значення. Друге - це тип будинку, поверховість і клас. Наприклад, ціни на однокімнатні квартири в Чернівцях в новобудові «економ-класу» будуть значно нижче, ніж в бізнес або еліт будинках. Поверховість грає не останню роль, тому що набагато дешевше оцінюються квартири на нижніх поверхах. Це пов'язано з тим, що потрібно ставити грати на вікна, шум, пил, комахи будуть проникати в квартиру. Останній поверх також мало приваблює покупців, а ось середні користуються величезним попитом. Третє, на що звертають увагу при покупці житла - це площа і планування квартири. Деякі забудовники продають квартири під ключ, що також трохи збільшує їх вартість, але не настільки, якщо купувати житло з чорновим оздобленням. І останнє, від чого залежить ціна однокімнатної квартири в Чернівцях - це ступінь завершеності новобудови. Чим далі здача будинку в експлуатацію, тим дешевше буде коштувати квартира.

Це основні моменти, що визначають ціни на нерухомість в будь-якому місті, але ще можна додати конкретну ситуацію на ринку нерухомості, репутацію компанії-забудовника і багато інших чинників. Як відомо, ціни не утворюються на порожньому місці, їх визначають конкретні фактори в кожному конкретному місті.

На сьогоднішній день абсолютно всі, хто бажає поліпшити свої житлові умови зможуть підібрати для себе найбільш оптимальний варіант. Сучасні компанії-забудовники пропонують квартири, які відповідають очікуванням людей з різними доходами і можливостями. Елітне житло, економ класу, розстрочка - все це доступно сучасному покупцеві на ринку нерухомості.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А