Квартира під ключ: чому це вигідно?

Купуючи житло, багато хто відразу ж стикається з такою проблемою, як ремонт.

І незалежно від того, буде це вторинний ринок або первинний, тому що, якщо мова йде про старий фонд, то новим господарям в будь-якому випадку захочеться щось оновити за своїм смаком, а квартири в новобудові, взагалі, продаються з чорновим оздобленням, тому жити в них відразу неможливо.

Чому квартира під ключ - це вигідно?

А ось квартира в новобудові під ключ - це зовсім інша справа, тому що покупець відразу може в неї в'їхати або здати. А також покупка оздобленої квартири має незаперечні переваги. По-перше, купити квартиру від забудовника під ключ буде значно дешевше, ніж потім самостійно її ремонтувати, тому що забудовники і матеріали купують за оптовими цінами, і робочу силу використовують зі своєї компанії, що значно знижує собівартість ремонту, а відповідно, і ціну квартири . Деякі вважають, що такий ремонт не відрізняється якістю, але абсолютно марно, тому що на сьогоднішній день вже кордони між «економ» і «комфорт» поступово стираються, тому покупець отримує якісне житло за доступною ціною. По-друге, квартира під ключ вигідніше, тому що ціна закладена в іпотеку, якщо покупець бере кредит. По суті, він відразу отримує повноцінне житло, а розплачуватися за нього потрібно буде поступово. По-третє, можна купити квартиру під ключ з меблями. Деякі забудовники беруть на себе відповідальність в плані меблювання, яке включає вбудовану кухню, шафи-купе, які також входять у вартість і, в будь-якому випадку, знадобляться новим мешканцям.

Єдиним мінусом квартири під ключ є те, що деякі покупці бажають самостійно придумати дизайн, зробити дорогий ремонт, перепланування. Але оскільки ринок нерухомості орієнтується на більшість, яка не має можливості витрачати величезні гроші на придбання житла, то квартири з ремонтом користуються величезною популярністю.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

( Олена )

( Леся )

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А