Квартири в центрі Чернівців

Нерухомість у центрі Чернівців користується високою популярністю у потенційних покупців житла. Цей район відрізняється розвиненою інфраструктурою, облагородженим вулицями і масою інших особливостей.

Щоб купити квартиру в центрі Чернівців, в першу чергу, необхідно визначитися з типом житла: об'єкти вторинного або первинного ринку. Вторинна нерухомість завжди пов'язана з певними ризиками, які передбачають необхідність додаткових витрат на ремонт і відновлення інженерних комунікацій. Однак, така нерухомість в цілому обходиться дешевше, ніж квартира в новобудові. У свою чергу, при придбанні нерухомості в новому будинку ви гарантовано отримуєте житло з новими комунікаціями, яке володіє істотним запасом експлуатаційної міцності. Крім того, щоб заощадити істотну суму можна купити квартиру в Чернівцях в центрі на етапі будівництва об'єкта. Подібний підхід також забезпечить можливість отримання житла з необхідної замовнику плануванням від забудовника. Ціни на квартири в центрі Чернівців

Ціни на квартири у центрі Чернівців

Перед тим, як купити квартиру (Чернівці, центр) важливо ретельно ознайомитися з ринком нерухомості в даному районі. Важливо знати, що підсумкова вартість багато в чому залежить від класу і стану житла, стану будівлі в цілому, поверху. Найнижчі ціни на квартири від забудовника будуть представлені варіантами на першому або останньому поверсі. При цьому, квартири з фасадним виходом на центральну вулицю, як правило, коштують дорожче через потенційну можливість переведення в нежитловий фонд під магазин, офіс, торговий зал і так далі.

Особливості укладання угоди «купівлі-продажу»

Важливим етапом придбання є документальне оформлення угоди нерухомості від забудовника або приватної особи. Щоб мінімізувати ризики, і купити квартиру в Чернівцях (центр або інші райони), краще всього звернутися до забудовника. Так, за прийнятну ціну, фахівці допоможуть правильно оформити житло, не залучаючи посередників. В результаті, ви зможете отримати житлову площу з гарантованою юридичною чистотою операції та правом власності. 

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

( Олена )

( Леся )

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А