Велика однокімнатна квартира: зручний дизайн

Багато молодих людей не можуть собі дозволити двох-або трьох-кімнатну квартирку, а відповідно, виходять з положення різними способами.

Як варіант, можна купити велику квартиру однокімнатну, і під час ремонтних робіт врахувати наступні нюанси:

  • гнучкість;
  • функціональність;
  • універсальність.

Найбільш оптимальні стилі для облаштування зручного житла

На сьогоднішній день винайдено велику кількість цікавих, оригінальних і зручних стилів для оформлення інтер'єру, щоб однокімнатна велика квартира перетворилася на затишне сімейне гніздечко.

Приступаючи до планування ремонтних робіт, правильним буде відразу відмовитися від помпезності в обстановці, тому що в даному випадку основну роль грає простір. А візуально розширити його можна за допомогою глянцевих стель, світлих шпалер і використанням меблів в стилі Класики, Мінімалізму або Провансу.

Більше простору і свободи можна досягти, якщо велика однокімнатна квартира трансформується в студію з розподілом основної кімнати на спальню і робочу зону. При розробці дизайну слід враховувати кількість людей, які проживають на одній площі. Якщо це сім'я з двох осіб, то можна просто прибрати стіну між кухнею і кімнатою, оригінально облаштувавши квартиру студію. Бажано, щоб усе було виконано в одному кольорі і стилі, наприклад, хай-тек.

Коли на одній житлоплощі проживає ще й дитина, то тут складніше, тому що потрібно виділити куточок і для неї. Також слід приділити особливу увагу облаштуванню передпокою, де можна розмістити шафи-купи з дзеркальними дверима, які і простір розширять, і буде достатньо місця для речей.

Як показує практика, вдалий дизайн однокімнатної квартири - це справа клопітка і вимагає певних знань, умінь, але якщо все зробити грамотно і креативно, то результат може перевершити найсміливіші очікування.

При бажанні заощадити і впевненості в тому, що під силу самостійно впоратися з поставленим завданням, можна братися за роботу. Ну, а наявність сумнівів і недостатності знань, навичок виконання тих чи інших видів робіт, говорить про те, що краще звернутися до професіоналів своєї справи і спокійно чекати на результат.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+


(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А