Квартира під ключ: переваги і недоліки

На сьогоднішній день більшість молодих сімей прагнуть до того, щоб мати своє житло в новому будинку.

І це правильно, тому що вити сімейне гніздечко в просторій квартирі нового будинку набагато приємніше, ніж переробляти дизайн після старих мешканців.

Чому квартира під ключ - це вигідно

На сьогоднішній день багато забудовників рекомендують купити квартиру під ключ в новобудові. Дана пропозиція на українському ринку не користується такою популярністю, як у Європі, але вже зустрічається все частіше і частіше. Наприклад, європейці звикли до того, що більшість нових квартир продаються повністю оздобленими, і власник не витрачає вже час і гроші на ремонт. Також квартира під ключ надає наступні можливості:

  • заселитися відразу після покупки;
  • мати ремонт, виконаний досвідченими фахівцями забудовника;
  • новий будинок має усадку, тому резонно капітальне оздоблення планувати через кілька років.

У чому мінус квартири з ремонтом?

Якщо говорити про недоліки, то вони теж є, але не настільки значні, щоб відмовляти від покупки квартири з ремонтом. Адже ні для кого не секрет, що забудовники застосовують недостатню кількість варіантів оздоблення, покупець неодмінно захоче щось змінити.

Як бачимо, і до даного питання повинен бути індивідуальний підхід, тому сучасні забудовники пропонують два варіанти квартир: під «ключ» і без обробки. І кожен клієнт вже для себе вирішує, що йому вигідніше. Одні вважають за краще купити квартиру і швидко в неї заселитися, а для інших важливо самостійно продумати дизайн кожної кімнати, меблі та тому подібне. Інша справа, коли в квартирі можна міняти планування, то краще її оздоблення не робити. Але в даному випадку ремонт може бути розтягнутий на кілька років, як часто буває, а якщо люди продають стару квартиру, а переїжджають в нову, то квартира без оздоблення - це не для них.

Незважаючи на те, що в нашій країні продаж квартир під ключ ще не користується достатньою популярністю, забудовники потихеньку впроваджують дану тенденцію, переконуючи покупців, що це набагато вигідніше, ніж займатися ремонтом самостійно.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+


(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А