Однокімнатні квартири в Чернівцях

Протягом декількох останніх років однокімнатні квартири від забудовника в Чернівцях користуються стабільним попитом, і в цьому немає нічого дивного. По-перше, причиною такої популярності є саме ціна на дане житло, а по-друге - це ідеальний варіант, як для самотніх холостяків, так і для молодої сім'ї, яка мріє жити окремо від старшого покоління, і поки не планує заводити дітей.

Вартість однокімнатної квартири на первинному ринку дійсно набагато дешевша, ніж навіть тієї самої двокімнатної, тому молода пара має можливість скористатися чудовим шансом почати своє сімейне життя окремо від батьків. Але насправді, 1-кімнатна квартира в Чернівцях має ще величезну кількість переваг, і про них більш детально.

Отже, купуючи дане житло, можна не хвилюватися з приводу того, що на його ремонт витратиться величезна сума грошових коштів. По-перше, в новобудовах все вже підготовлено для здійснення ремонту, а по-друге - оздоблювальних матеріалів знадобиться зовсім небагато, адже площа невелика.

Що стосується меблів - на них теж не доведеться сильно витрачатися, адже потрібні всього лише одна спальня, кухня і передпокій. Але головна економія - так це економія на комунальних платежах, яка зараз актуальна, як ніколи.

Ну а сучасне планування такого житла приємно дивує, адже часто площа однокімнатних квартир в новобудовах буває рівною площі двох, а то і трикімнатних квартир у будинках, так би мовити, «старих зразків».

До слова, однокімнатна квартира в Чернівцях - це дійсно непоганий варіант для тих, у кого на даний момент немає потреби купувати великі, просторі апартаменти, які коштують значно дорожче. Затишне, тепле, розташоване недалеко від центру житло стане зручним притулком для багатьох, адже завдяки хорошим плануванням такі квартири є досить комфортними. На сьогоднішній день це найдоступніша нерухомість, і з цим не можна посперечатися.

До того ж, для більшості покупців «одиничка» - це тимчасове житло, яке в подальшому вони планують поміняти на більш просторі квартири. Однак в ті моменти, коли кошти ще не дозволяють обзавестися такими апартаментами - однокімнатна квартира є найкращим і найвигіднішим варіантом. 

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

( Леся )

( Олена )

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А