Ціни на однокімнатні квартири в Чернівцях

Чернівці змінюються з кожним днем. Однією із причин є зведення нових будинків. Власне окреме житло мріє мати кожна сім’я. Тому купівля квартири – це серйозне та відповідальне рішення, яке вимагає неабияких зусиль та матеріальних витрат.

Вибираючи квартиру, необхідно врахувати деякі нюанси. Наприклад, де розміщується будинок, з якою метою здійснюється купівля, який метраж, кількість кімнат, поверх, хто буде проживати, яке значення має інфраструктура тощо. Основним фактором, що впливає на вибір квартири, є її вартість. Квартири у новобудовах досить дорогі, тому не кожен пересічний мешканець може дозволити собі таке задоволення. Але водночас ціни виправдані, адже новобудови споруджуються відповідно до сучасних вимог і стандартів. Найдешевшими залишаються ціни на однокімнатні квартири у Чернівцях.

Кому підходять однокімнатні квартири

Багато людей купують однокімнатні квартири як тимчасове житло, яке з часом при потребі можна продати або обміняти. Вони особливо вигідні одиноким людям або сім’ї без дітей. Метраж однокімнатної квартири в новобудові дозволяє створити додаткові зони, щоб умови стали максимально зручними й комфортними.

Сьогодні часто власниками однокімнатних квартир стають люди старшого віку, які здають житло в оренду. Це своєрідний варіант отримати додатковий дохід до зарплатні або пенсії, і таким способом гарантувати собі більш забезпечену старість. 

Ціни на однокімнатні квартири у Чернівцях

Якщо ви вирішили стати власником однокімнатної квартири в Чернівцях, будьте готові отримати безліч пропозицій. Адже, крім новеньких сучасних квартир у новобудовах, існують варіанти у «хрущовках» чи «панельках». Ціни на них не дуже відрізняються, і за комунальні послуги платити однаково. Але чого тільки вартує відчуття, що ця квартира нова, у ній ніхто не жив, і ремонт можна зробити на свій смак, а не переробляти!

Ціни на однокімнатні квартири в Чернівцях значно нижчі, ніж на двох-, трьохкімнатні, проте також різняться між собою. Вартість однокімнатної квартири в центрі міста або поруч може бути рівна вартості двокімнатної квартири на окраїні, тобто за зручності треба заплатити дорожче. Існує закономірність: нижчими є ціни на кутові квартири та ті, що розташовані на першому й останньому поверхах.

Щоб не переплатити за житло, не поспішайте з вибором, зважте усі «за» та «проти». Поцікавтесь кількома можливими варіантами, порівнюйте вартість. Пам’ятайте, що Чернівці – дороге місто, тут дороге все. Ціни на однокімнатні квартири у Чернівцях не є винятком.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

( Олена )

( Леся )

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А