Чому пентхаус не має конкурентів?

Такої багатої історії, як термін «пентхаус», мабуть, немає жодне поняття зі сфери будівництва. В середньовіччі пентхаусом вважалася будь-яка добудована частина до головного приміщення, згодом тимчасове укріплення у військовій справі теж називалося пентхаусом, і тільки через кілька століть після цього пентхаус став символом розкоші.

 

Адже такий тип квартирних приміщень на верхніх поверхах багатоповерхівок – це розкішні апартаменти з вишуканим дизайном, панорамним виглядом на місто та з багатьма іншими перевагами. В такому житлі відчуваєш себе не власником квартири, а якогось одинокого, затишного заміського будиночка. Таких відчуттів дуже важко досягти живучи у шумному місці, але з сучасними будівельними проектами це можливо. Пентхаус у Чернівцях ще кілька років тому був великою рідкістю. Але останнім часом ситуація на місцевому ринку нерухомості змінилася. Забудовники пропонують привабливі варіанти для потенційних покупців. Звісно, купити пентхаус в Чернівцях може дозволити собі не кожен пересічний буковинець, проте, вигода від покупки очевидна. Комфорт вартий заощаджень, які будуть витрачені на житло Вашої мрії.

 

Підводне каміння при покупці пентхаусу

 

Вирішивши придбати елітне житло, потрібно бути вкрай обережним, адже якщо конструкція побудована не належним чином та має суттєві відхилення від зразкових технічних характеристик, то мрії про прекрасні міські пейзажі, або про розкішний зимній сад можна буде відкласти на невизначений термін.

 

Почнемо з вікон. Вони повинні бути найвищої якості. Панорамні вікна великих розмірів, які не мають надійного метало-пластикового профілю швидко деформуються. Слід пам’ятати, що тепловтрата через велике скло буде значною в холодну пору року, а безжальне сонце влітку буде пронизувати приміщення та створювати дискомфорт. Тому перевірте, наявність енергоощадного склопакета у кожному вікні. Ця перевірка дуже детально розписана на багатьох сайтах виробників вікон. Система кондиціонування повинна бути обов’язковою для того, щоб літо не перетворювалося у пекло для мешканців пентхауса.

 

Зверніть увагу на будівельні матеріали, які використовуються для будівництва. Вдало підібрана розкіш від надійного забудовника принесе Вам комфорт, затишок та збереже гарний настрій і задоволення від покупки. Будьте обережними, обирайте тільки найкраще та живіть в злагоді та добробуті в елітному будинку.

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+

(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А