Оригінальне облаштування маленької квартири

Багато людей живуть в маленьких квартирах не тому, що не мають можливості купити велику, а просто їм так зручно, особливо, якщо сім'я маленька. Для двох молодих людей або пенсійного віку прийнятна маленька квартира зручна, з гарним дизайном.

Створити затишок в такій квартирі нескладно, якщо володіти деякими секретами.

Перше, це вибір кольору. Ні для кого не секрет, що світлі відтінки візуально збільшують простір. Також можна схитрувати, пофарбувавши стіни в коридорі на тон темніше, ніж у кімнаті, щоб вона здавалася більше. Посилити ефект допоможуть штори з вертикальними смугами, які на кілька сантиметрів «піднімуть» стелю.

Обдумуючи колірну гамму кімнати, потрібно поєднувати не більше двох кольорів, які і будуть впливати на вибір меблів і килимів. Можна довго не вигадувати і оформити всі в білому кольорі, а чорними буду лише окремі елементи.

Друге, це меблі. Їх потрібно підбирати таким чином, щоб вони були функціональні, не громіздкі і зручні. Для маленьких квартир ідеальний варіант - це варіант трансформер. Ще це не дуже сильно розвинене, але при бажанні можна замовити шафу-ліжко або відкидний стіл, наприклад. Не завадить і містка шафа-купе, куди можна буде скласти і одяг, і взуття, і білизну. Замість тумбочок замовити навісні полички. І загальне правило для всіх предметів меблів - вони повинні бути без кутів, щоб постійно не травмуватися.

І останнє, це освітлення, яке може творити чудеса. Правильно розташовані світильники здатні створити тепло і затишок, якщо квартира середня.

Як бачимо, купити маленьку квартиру - це значить мати затишне, зручне і бюджетне житло без значних фінансових вкладень. Що стосується оплати комунальних послуг, то тут теж «плюс», бо вони нараховуються, виходячи з площі. Та й ремонти можна робити частіше, так як для однокімнатної квартири буде потрібно набагато менше матеріалів. Загалом, для маленької сім'ї - це ідеальний варіант.

Вас можуть зацікавити ще такі статті про однокімнатну квартиру: Зручний дизайнЯк збільшити простір?

Підпишіться на наші новини і дізнайтеся першими про цікаві акції, пропозиції та події.

(099) 751 51 71, (0372) 54 46 52

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А

Ми в соц мережах

Google+


(099) 751 51 71

(097) 478 43 44

м. Чернівці, вул. Герцена, 2А